Dobro došli!

Razvoj liderskih potencija, kreiranje kulture učenja unutar organizacije ili bolje upravljanje promenama, samo su neke od tema kojima se bavi Inn.Side – learning and development.

Ako tražite pouzdanog HR partnera sa velikim domaćim i međunarodnim iskustvom - na pravom ste mestu! Da biste nas bolje upoznali, pogledajte naš portfolio coaching, trening i konsalting usluga.

Ipak, budući da ne verujemo u instant rešenja, voleli bismo prvo da čujemo od Vas koji su izazovi sa kojima se suočavate, a mi ćemo Vam ponuditi inovativne načine kako da se približite sopstvenim ciljevima.

Darko Marković
Vlasnik Inn.Side – learning and development

Čime se bavimo?

Razvoj liderskih potencijala i sposobnosti

Emocionalna i socijalna inteligencija u poslovnom kontekstu

Upravljanje organizacionim promenama

Interkulturalna kompetentnost za globalno poslovanje

Izgradnja i razvoj timova

Trening za trenere

Kako to radimo?

Executive coaching

Trening za razvoj kompetencija

Sistemski organizacioni konsalting

Facilitacija

Moderacija konferencija

Razvojni assessment

Upoznajte nas

Darko Marković, profesionalni coach, trener i konsultant. Njegova ključna ekspertiza se ogleda u sposobnosti motivisanja i pokretanja procesa učenja i razvoja kod klijenata sa kojima radi. U svom radu uspešno kombinuje različite vrste intervencija koje dovode do trajnih i održivih efekata, omogućavajući liderima i organizacijama da budu uspešniji u svom radu. Darko ima više od 15 godina iskustva u treningu, coaching-u i konsultantskom radu sa kompanijama, državnim institucijama i neprofitnim organizacijama, a svoje usluge je pružao u više od 25 zemalja.

Njegovo psihološko obrazovanje i sistemski pristup daju poseban pečat njegovom pristupu. Njegovi klijenti prepoznaju njegovu osetljivost za njihove potrebe i specifičnosti njihovog konteksta, a izuzetno cene njegovu posvećenost kvalitetu u radu.

2007. godine Darko je osnovao Inn.Side – learning and development, inovativnu konsultantsku agenciju posvećenu razvoju vrhunskih usluga iz domena učenja i razvoja. Do sada, Inn.Side agencija je sarađivala sa velikim brojem multinacionalnih kompanija i međunarodnih organizacija. Posebno smo ponosni na našu široku internacionalnu mrežu profesionalnih trenera, koučeva i konsultanata, koji dolaze iz više od 20 evropskih zemalja.

Akreditacije
i sertifikacije

Vaše potrebe,
izazovi
i pitanjaKontakt

Inn.Side – learning and development

Bulevar Milutina Milankovića 132/168
11070 Beograd
Serbia

+381116121397
+381638144740

office@innside.co.rs